ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegotatar wołowy 250 gramówżółtka 3 sztukogórki konserwowe 2 sztukcebula 1 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:W razie konieczności do mięsa, które jest już wstępnie doprawione, dodać sól oraz pieprz zgodnie ze swoimi upodobaniami. całość podzielić na 3 porcje i ładnie uformować na talerzach, tworząc wgłębienie, do którego wbić po jednym żółtku. Wokół tatara ułożyć bardzo drobno posiekaną cebulę oraz ogórki konserwowe. Jedząc, mieszamy wszystkie składniki w wybranych przez siebie proporcjach. do tatara można dodać także szczypiorek, oliwki czy kapary.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: