Wykonanie
« Powrót  Tatar
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegochuda
wołowina 150 gramów
cebula 1 sztuk
kapary 15 sztuk
żółtko 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Mięso myjemy i mielimy w maszynce do
mięsa, przyprawiamy
solą i
pieprzem.
Cebulke obieramy i kroimy w kostkę.Gotowe składniki układamy na sobie najpierw
mięso,
cebulkę,
żółtko i ozdabiamy
kaparami. Można dodać
magi do smaku.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: