ßßß Cookit - przepis na Tatar

Tatar

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Tatar
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
chuda wołowina 150 gramów
cebula 1 sztuk
kapary 15 sztuk
żółtko 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Mięso myjemy i mielimy w maszynce do mięsa, przyprawiamy solą i pieprzem. Cebulke obieramy i kroimy w kostkę.
Gotowe składniki układamy na sobie najpierw mięso, cebulkę, żółtko i ozdabiamy kaparami. Można dodać magi do smaku.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5770/Tatar