Genialny !!!! Zdrowy i naprawdę bardzo smaczny, słodki ale bez przesady. Cudeńko...:) Przepis z My man`s kitchen .Składniki :1 szklanka kaszy jaglanej1 szklanka mleka1/2 szklanki wody1 szklanka wiórków kokosowychnasiona z laski wanilii1/3 szklanki mielonych migdałów200 g białej czekoladypuszka mleczka kokosowego ( ok 400 g )Kaszę dobrze przepłukać na sicie ciepłą wodą. Do rondelka wlewamy mleko oraz wodę, dodajemy kaszę. Gotujemy na średnim ogniu 10 minut aż będzie prawie miękka. Jeśli podczas gotowania będzie mało płynów należy dolać wody.Następnie dodajemy wiórki kokosowe. Podgrzewamy kolejne 5 minut aż większa część wody wyparuje. Masę studzimy.Całość przekładamy do miski lub do malaksera. Dodajemy czekoladę ( ja swoją wcześniej starłam na dużych oczkach tarki ), ziarenka wanilii, migdały, mleczko kokosowe. Miksujemy całość na gładką masę. Jeśli będzie za sucha można dodać więcej mleczka kokosowego lub zwykłego mleka w zależności od tego jaka konsystencja będzie Wam odpowiadać.Smacznego :)