Kolorowa i bardzo smaczna sałatka z paluszkami surimi z dodatkiem jajek, kukurydzy, ogórków konserwowych, szczypiorku i majonezu to oryginalna przekąska w sam raz na śniadanie lub kolację, świetna propozycja na domowe imprezy i ciekawy pomysł na drugie śniadanie do pracy.składniki na 4 porcje6 ugotowanych na twardo jajekopakowanie paluszków surimipuszka kukurydzy konserwowej5-6 ogórków konserwowych4 łyżki majonezu Kieleckiego Omega-3pęczek szczypiorkuczarny pieprzsólprzepisOgórki konserwowe i paluszki surimi kroimy w kostkę.Odsączoną z zalewy kukurydzę wrzucamy do miski, dodajemy pokrojone ogórki oraz surimi.Ugotowane na twardo jajka kroimy w kostkę, opłukany szczypiorek drobno siekamy i wszystko łączymy z pozostałymi składniki sałatki. Dodajemy majonez Kielecki Omega -3, całość doprawiamy odrobiną soli oraz czarnym pieprzem i starannie mieszamy.Gotową sałatkę wstawiamy na pół godziny do lodówki.