Wykonanie
Uwielbiam pasty kanapkowe. Właściwie mogłabym jeść je na okrągło. Przygotowanie ich zajmuje chwilę, dokładnie wiemy co jemy, a przygotowanie pożywnego śniadania to kwestia paru minut.
Pasty rybne to jedne z moich ulubionych. Ta, obok pasty z
tuńczyka i
makreli jest jedną z najpyszniejszych. Polecam.
Składniki:1 (160 g) puszka
łososia w kawałkach (w wodzie)3
jajka na twardo3 łyżki posiekanego
szczypiorku2 łyżki
majonezusól (do smaku)świeżo zmielony
czarny pieprz (do smaku)
Łososia odsączyć z
wody. Przełożyć do miski i rozdrobnić. Dodać starte na tarce na grubych oczkach
jajka na twardo,
majonez i posiekany
szczypiorek. Doprawić do smaku
solą i
pieprzem i wymieszać do połączenia się składników. Smacznego!