Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Żurek w
chlebieTort z ponczem i wiórkami ... »Jak wiecie moja córka nie je
mięsa bo go nie trawi nie znosi i coś tam jeszcze ale tego już nie powtórzę.Gryczane kotleciki - SKŁADNIKI:4 ząbki
czosnkumarchewka 4 sztuki
kasza gryczana nie palona 1 szklanka
kurkuma 1-2 łyżeczki Kamis
pietruszka korzeńsuszony
tymianek 2 łyżeczki Kamis
sól morska do smaku
Royal Brandpieprz biały do smaku Kamis3-4 łyżki
masłajajkomąkajarzynka do smakuGryczane kotleciki - PRZYGOTOWANIE:
Marchew myjemy obieramy i ścieramy ja jarzeniówce . To samo robimy z
pietruszką .
Czosnek obieramy i kroimy w plasterki . Wszytko razem wkładamy do garnka z
masłem i
przyprawami ,trzymamy na gazie z 20 minut i smażymy. Dodajemy
kaszę zalewamy 3 szklankami
wody można dodać trochę jarzynki . Gotujemy pod przykryciem do miękkości . Studzimy dodajemy roztrzepane
jajko mieszamy. Obtaczamy w
mące i smażymy na
oleju Podajemy z sosem albo same .
środa, 13 marca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter