Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Myffiny
cytrynowePomarańczowe muffiny: ... »Tak mnie zafascynowała kuchnia Tajska i Chińska , że zamówiłam dwa zestawy jeden
Chiński drugi Tajski .Wypróbowałam dzisiaj jeden przepis. No wyszedł dość pikantny ale smaczny nawet moja córcia się przekonała i jadła :) fakt piła przy tym dużo ha ha ha ale nie narzekała.To moje zestawy
Kurczak po TajskuSKŁADNIKI:2 woreczki
ryżuPodwójna
pierś z kurczakarosół z
kury 2 kostki
oliwa z oliwek 100 mlSos Tajski Zielone
Curry 200 gramPRZYGOTOWANIE:
Filet z kurczaka pokroić w kostkę. Dwie kostki rosół z
kury pokruszyć do miseczki zalać
oliwą z oliwek . Pierś podsmażyć na
oleju na złoty kolor. Dodać Sos Tajski Zielone
Curry i dusić przez 15 minut. Ryz ugotować, a następnie odcedzić. Najpierw kładziemy
ryż ,a na wierzch kładziemy
kurczaka w sosie bardzo smaczne polecam
czwartek, 23 lutego 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter