Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« PalaczinkiLutenica - balkański przysmak recenzja »Piersi z grilla w
koperkuKiedy jest gorąco nie chce ci się stać przy garach jest na to sposób zrób grilla elektrycznego . Nie musisz stać męczyć się w gorącym . Wystarczy wrzucić na grill a ty idziesz i pijesz sobie
kawkę w tym czasie .Marynata bardzo łatwa sama ją wymyśliłam wyszła bardzo smaczna więc polecam i wam .SKŁADNIKI:2 kostki rosół z
kury,łyżeczka
chilli ,
sok z cytryny 2 łyżki
koperek świeży pokrojony drobno, dosyć sporo
oliwa z oliwek 1 szklanka
pierś z kurczaka okoł1,1/2 kgPRZYGOTOWANIE:Do miski wlałam
oliwę z oliwek . Posypałam
chili rozpuściłam kostki z
kury rozmieszałam .Przekroiłam na połowę
cytrynę i wycisnęłam sok prosto do miseczki z
oliwą .
Koperek umyłam i pokroiłam drobno wymieszałam w
oliwie . Pierś każdą przecinałam tylko na połowę włożyłam do marynaty i trzymałam w je około 2 godzin. Kładłam na grilla elektrycznego i smażyłam z obu stron lubię kiedy widać te paseczki z grilla .
poniedziałek, 20 sierpnia 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter