Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisuAch ten smak »Właściwie piątek dzisiaj powinna być
ryba ale mąż chciał
pierś z kurczaka .
Plany się zmieniły i zaczęłam wymyślać z czym ja tu zrobić. Padło na papirus- Soczysta pierś2
piersi z kurczaka4 plastry
seralutenica 2 łyżkipapirus- soczysta
pierś kurczaka w ziołach prowansalskichPierś kroimy na połowę kładziemy na papirus jedną część
potem kładziemy plaster
sera. Lutenice kładziemy łyżeczką przez środek całej piersi kładziemy plaster
sera i przykrywamy drugą połówką piersi dociskamy . Dociskamy papirus kładziemy na rozgrzaną patelnie i przykrywamy pokrywką pieczemy na małym ogniu około 15 minut aż
ser nam się rozpuści. Lutenica dodatkowo wzbogaciła smak piersi .
piątek, 12 października 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter