Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Faszerowane
pieczarki indykiemTortilla »Drobiowa galareta z
jajkiemDrobiowa galareta z
jajkiem - SKŁADNIKI:skrzydełka 6 szt
marchew 5 szt
ziele angielskie 3 szt Kamis
listek laurowy 2 szt Kamiskucharek do smaku4 ugotowane
jajaszczypta
białego pieprzu Kamis
żelatyna na 2,5 litra
wodyDrobiowa galareta z
jajkiem - PRZYGOTOWANIE:Do garnka wlałam
wodę wstawiłam skrzydełka z
marchewka dodałam
ziele angielskie listek laurowy biały pieprz do smaku i kucharka odrobinę . Ugotowałam osobno
jajka pokroiłam je w plasterki. Ułożyłam na dnie szklanego naczynia. Obrane skrzydełka położyłam na ugotowane plastry
jaja do szklanego naczynia
marchewek też . Trzymałam na gazie jeszcze z 10 minut rosół i przelałam do szklanego naczynia . Zostawiłam, na noc zastygła bez problemu .Wyszła apetyczna i bardzo smaczna .
poniedziałek, 11 lutego 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter