Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Babeczki z
Jagodami Goji i ...Sezonowy czereśniowiec »
Szczaw 2 pęczkirosołki drobiowe 3 szt
młoda marchewka z 6 szt
ziele angielskie 3 szt Kamis
liść laurowy 3 szt Kamis
śmietana 30% 200 gram
jajka 4 szt1.Wlewamy do garnka
wodę.2.Dodajemy
młodą marchewkę oskrobaną.3. wrzucamy
ziele angielskie i
listek laurowy.4. Kostki drobiowe trzy sztuki .5. Dodajemy
szczaw kiedy
marchewka się ugotuje.6.
Szczaw gotujemy z 15 minut i dodajemy
śmietanę , wystarczy zamieszać i gotowe.7.
Jaja gotujemy osobno kroimy w ćwiartki i wkładamy na talerz i zalewamy szczawiówką.
czwartek, 11 lipca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter