Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Grillowane szaszłykiPizzerrinki na wodzie »SzczawiowaTegoroczna zupa szczawiowa Nic dodać nic ująć wyszła smaczna co tu dużo mówićSkładniki:2
udka z kurczakaziele angielskie 3 szt. Kamis
liść laurowy 3 szt. Kamisjarzynka do smaku
marchew 3 szt.
szczaw 2 pęczki prosto z lasu sama zbierałam
śmietana 30% 200 gram
koperek do posypania3 litry
wodyUgotowałam
wywar z zielem listkiem i jarzynka na udkach z
kurczaka . Kiedy
mięso było miękkie dodałam pokrojony
szczaw pomieszałam i zostawiłam na 20 minut. Zalałam
śmietaną i gotowe. polałam w talerze i posypałam świeżym
koperkiem.
piątek, 21 czerwca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter