Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
majonez według uznania
cebula 1 sztuk
sardele 3 sztuk
ogórki konserwowe 3 sztuk
cukier według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną małą
cebulę posiekać.
Sardele również posiekać.
Ogórki pokroić w drobną kosteczkę. Wymieszać
majonez z
cebulą,
sardelami oraz
ogórkami. Mieszając, doprawić do smaku
cukrem,
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: