Wykonanie
Dzisiaj zapraszamy Was na przepis idealny na kolację, spotkania ze znajomymi! Przedstawiamy pastę z
tuńczyka!Przepis ten zasięgnęłyśmy ze starej książki kucharskiej i odrobinkę przerobiłyśmy na swoje potrzeby. Mamy nadzieje, ze zagości na waszych stołach nie raz.Zaczynamy!Czego będziemy potrzebować?
1. Jednej
cebuli2. Dwie puszki
tuńczyka3. Trzy
ogórki konserwowe4. 3 łyżki
majonezu5. Pół łyżeczki
cukru6. Odrobina
soku z cytryny (każdy dodaje według uznania)7.
Sól i
pieprz do smaku .Przygotowanie!
Ogórki kroimy w drobną kostkę. Oczywiście według uznania, jak ktoś preferuje duże kawałki nic w tym złego ; )
Tuńczyka odlewamy z zalewy, a następnie wszystkie składniki ze sobą mieszany aż do uzyskania pożądanej konsystencji ; )Przygotowaną pastę kładziemy na
bagietce,
bułce, kanapce - jak kto woli. Niezależnie z czym będzie świetnie smakować ! ; )
I oto kolejny prosty przepis jak postanowiłyśmy Wam pokazać. Wyznajemy zasadę, że nie wszystko co wybitne musi być trudne w przygotowaniu, a składniki wymagają dużych nakładów finansowych.Czekamy na wasze wrażenia! ; )M&MNastępny przepis: Świąteczne pierniczki!