Wykonanie
« Powrót  Opis:
Ser przed dodaniem do sałatki można obtoczyć w ulubionych ziołach:
bazylia ,
oregano, suszony
koperekDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
ser feta według uznania
pomidor 1 sztuk
papryka 1 sztuk
ogórek 1 sztuk
cebula czerwona 1/2 sztuk
olej z pestek
winogron według uznania
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Warzywa umyć i pokroić w kostkę.
Cebulę w piórka.
Pietruszkę posiekać. Dodać
ser pokrojony w kostkę. Polać
olejem i przyprawić.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
seremSałatkiKomentarze:Autor: laksandraData: 2009-04-27
oliwa z oliwek czym sie różni od
oleju z pestek winogron?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: