Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
Borowiki 300 gramów
rukola 0,5 szklanek
ocet 2 łyżek stołowych
oliwa 0,25 szklanek
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone
grzyby obgotować 3 minuty w osolonym wrzątku. Ostudzone pokroić na cieniutkie plasterki. oczyszczoną
rukolę ułożyć na półmisku, a na niej ułożyć plastry
grzybów.
Ocet wymieszać z
oliwą oraz z odrobiną
soli oraz
pieprzu i polać
grzyby na półmisku. Można też posypać
płatkami parmezanu.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: