ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoryż 2 sztukjajko 1 sztukser żółty 15 dekagramówsól według uznaniapieprz według uznaniabułka tarta 1 szklanekWykonanie:Ryż gotować 25minut, wystudzić dodać ser, jajko i przyprawy. Formować kotleciki i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor. Podawać z sosem pieczarkowym lub surówką.Smacznego:)Uwagi:Przed formowaniem do ryżu dodaje łyżkę bułki tartej,wtedy kotlety lepiej się sklejają.Autor: ManiaGotowaniaZobacz inne przepisy użykownika!Kotlety weg.Potrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: