Fasola mung

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 104g Kalorie: 31 kcl

Błonnik pokarmowy1,9   g

z cukrów22 kcal

z białek7,7 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość4,576E-05 g

Objętość237 g/m3

Food folate6,3E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0,023   μg

Tłuszcze wielonienasycone0,06   μg

Tłuszcz0,187   g

Tłuszcze nasycone0,048   μg

Węglowodany6,2   g

Total Folate6,3E-05   μg

Cukier0,0043   g

Białko0,0032   g

Tryptofan0,038   g

Treonina0,081   g

Izoleucyna0,137   g

Leucine0,182   g

Lysine0,173   g

Metionina0,035   g

Cystyna0,018   g

Fenyloalanina0,122   g

Tyrosine0,054   g

Walina0,135   g

Arginina0,205   g

Histydyna0,073   g

Alanina0,103   g

Kwas asparaginowy0,498   g

Kwas glutaminowy0,167   g

Glicyna0,066   g

Seryna0,034   g

A1E-06   μg

B18,7E-05   mg

C0,014   mg

B69,2E-05   mg

E0,000104   mg

B30,000779   mg

B120   μg

B20,000129   mg

B50,000395   μg

B90   μg

K3,4E-05   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna6,2E-06   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0   μg

A(IU)22   IU

Bete-karoten6,2E-06 μg

Alfa-karoten6,2E-06 μg

Omega-30,017 mg

Omega-60,044 mg

Fosfor0,056   mg

Magnez0,022   mg

Potas0,155   mg

Sód0,0062   μg

Wapń0,014   mg

Żelazo0,000946   mg

Cynk0,000426   mg

Mangan0,000196   μg

Miedź0,000171   μg

Selen6,2E-07   μg

Cholesterol0   μg

Fitosterol0,016   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %