Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
biszkopt 1 sztukKrem budyniowy 1 sztukmocna
kawa 2 łyżek stołowych
likier amaretto 2 łyżek deserowych
bita śmietana 8 łyżek stołowych
kakao według uznaniaWykonanie:
Biszkopt przekroić na dwie części,
kawę wymieszać z
likierem i nasączyć ciasto. Wyłożyć krem na spód, przykryć drugim plackiem. Na wierzch wyłożyć
bitą śmietanę i posypać obficie
kakao.Uwagi:Przepisy na
biszkopt i krem są wśród moich przepisówAutor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia WłoskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: