Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
mango 2 gramów
Campari 100 mililitrów
likier pomarańczowy 60 mililitrów
sorbet cytrynowy 1 sztukWykonanie:
Mango umyć, obrać, przekroić na pół i usunąć pestki. Miąższ zmiksować ze
skórką pomarańczową, wlać
Campari oraz
likier pomarańczowy i jeszcze raz zmiksować.
Sorbet przelać do metalowego pojemnika i zamrażać 3-4 godz. Podawać w puczarkach, udekorowany cząstkami
mango.Uwagi:
Likier pomarańczowy np.
Curacao Triple Sec
AlkoholeCiasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: