Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość CzegoSrebna tequila 50 mililitrówcointreau 27 mililitrówsok z limy 27 mililitrów
Sorbet z limy - małe kule 8 sztukOziębiona lemoniada 150 mililitrówWykonanie:Brzeg szklanek umoczyć w soku z limy, a następnie w miałkim cukrze. Do każdej szklanki włożyć po plasterku limy i
cytryny. W szklanicy barowej zamieszać tequilę, Cointreau i sok z limy.
Sorbet włożyć bezpośrednio do szklanek i wlać do każdej równą ilość
napoju. Uzupełnić lemoniadą i ozdobić gałązką
melisy.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia MeksykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: