ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomelon 1 sztukszynka parmeńska 100 gramówWykonanie:Sposoby podania mogą być różne, np. tak jak na zdjęciu. Ważne, żeby melon był dojrzały i soczysty, a szynka bardzo cienko pokrojona, prawie przezroczysta.Uwagi:Szynkę parmeńską można zastąpić szynką serrano (hiszpańska)lub wędzoną na zimno (staropolska).Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: