Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
melon 1 sztuk
szynka parmeńska 100 gramówWykonanie:Sposoby podania mogą być różne, np. tak jak na zdjęciu. Ważne, żeby
melon był dojrzały i soczysty, a
szynka bardzo cienko pokrojona, prawie przezroczysta.Uwagi:
Szynkę parmeńską można zastąpić
szynką serrano (hiszpańska)lub wędzoną na zimno (staropolska).Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: