Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
melon 1 sztuk
szynka parmeńska - plastry według uznaniapaluszki Grissini Torinesi Ital d\'Oro według uznaniaWykonanie:
Melona przekroić na pół i łyżka usunąć pestki. Połówki pokroić na mniejsze części o równej grubości i każda z nich obrać ze skórki. Porcje
melona bardzo delikatnie zawinąć w plastry
szynki parmeńskiej. Przystawkę podawać zaraz po przyrządzeniu z włoskimi paluszkami Grissini.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: