ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilet z piersi kurczaka 500 gramówrosół z kury 2 kostekżelatyna 2 łyżek stołowychWinogrona 300 gramówwoda 750 gramówWykonanie:Kostki rosołowe rozprowadzić w 750ml gorącej wody. Filety gotować w rosole 15 minut. Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach zimnej wody i rozprowadzić w gorącym rosole. Winogrona przepołowić i wyjąć pestki. Foremki do galarety napełnić mięsem i winogronami, zalać rosołem i odstawić do zastygnięcia.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: