Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
konfitura malinowa 1 szklanek
mleko 2 szklanek
mąka ziemniaczana 3 łyżek stołowychWykonanie:1 szklankę
mleka wymieszać z
malinami z kompotu lub
konfiturami. Ogrzać, ale nie gotować, bo
mleko się zwarzy. Wlać resztę
mleka wymieszanego z
mąką ziemniaczaną, zagotować, wlać do formy, schłodzić, ozdobić
owocami.Uwagi:
konfitury malinowe lub
maliny z kompotuCiasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: