ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegowoda 1/2 szklanekkoncentrat \" sok z czarnej porzeczki\" 1 łyżek deserowychcukier 2 dekagramówżelatyna 2 gramówWykonanie:Ciepłą, przegotowaną wodę podzielić na dwie części; w jednej rozpuścić koncentrat i cukier, w drugiej - żelatynę, obie części połączyć i pozostawić do zestalenia się.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: