Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ciasto francuskie 2 sztuk
brzoskwinie 2 puszka
białka 1 sztukWykonanie:Na jednym cieście układamy odsączone
owoce i przykrywamy drugim
ciastem zlepiamy końce. Na i wierzchu robimy kilka nakłuć i smarujemy rozbitym
białkiem. Pieczemy przez 15 min w temp 190 stopni.Autor: karotkaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKomentarze:Autor: LusiaData: 2009-04-30Uwielbiam
ciasto francuskie,często korzystam z gotowego i przyrządzam na różne sposobyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: