Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
mleko 1 szklanek
białko 2 sztuk
kawa 2 łyżek deserowych
żelatyna 2 łyżek deserowychWykonanie:
Żelatynę wymieszać z 3-4 łyżkami zimnej
wody, pozostawić na 10-15 min, a następnie podgrzać do wrzenia i ostudzić.
Mleko przegotować, wymieszać z
kawą, ostudzić. Wymieszać z
żelatyną, przykryć, wstawić do lodówki. Z
białek ubić sztywną pianę. Gdy
mleko zacznie się zestalać, wyjąć z lodówki i szybko wymieszać z pianą. Ponownie wstawić do lodówki.Uwagi:2 łyżeczki
kawy instant (naturalna lub zbożowa Inka)Ciasta i DeseryKomentarze:Autor: BLEEEData: 2008-12-17NAWET MÓJ
PIES NIE CHCIAŁ TEGO JEŚĆ...Autor: DobroniegaData: 2007-11-17No wyjątkowo ochydneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: