Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
chleb 25-30 dekagramówtłuszcz 2 dekagramów
mleko 1 1/4 litrów
żółtka 1-2 sztuk
sól według uznaniaWykonanie:
Chleb pokroić w kostkę, skropić tłuszczem, ususzyć w piekarniku.
Mleko zagotować, rozmącić z
żółtkami. Zalać grzanki
mlekiem, osolić do smaku.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: