ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 16(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegogruszki 2 sztuksok z cytryny 1 łyżek deserowychszynka 16 plastryrukola 1 pęczekser żółty ostry 30 gramówWykonanie:Umyte gruszki przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne, każdą połówkę przekroić na 4 części. Skropić sokiem z cytryny. Na cieniutkich plastrach szynki układać gruszki, opłukaną, osuszoną rukolę oraz grube wióry sera. Zawinąć w ruloniki i przed podaniem schłodzić w lodówce.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaPotrawy z seremWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: