ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegośliwki suszone 30 sztukboczek wędzony plastry 30 sztukolej według uznaniaWykonanie:Śliwki zalać letnią wodą, a po godzinie osączyć. Każdą śliwkę owinąć plasterkiem wędzonego boczku i spiąć wykałaczką, układać na blasze wysmarowanej olejem. Piec ok.10 minut w 200 stopniach, tak aby boczek był chrupiący. Podawać na gorąco.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaWigiliaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: monpol6Data: 2009-04-08:/Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: