Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
śliwki suszone 30 sztuk
boczek wędzony plastry 30 sztuk
olej według uznaniaWykonanie:
Śliwki zalać letnią
wodą, a po godzinie osączyć. Każdą
śliwkę owinąć plasterkiem
wędzonego boczku i spiąć wykałaczką, układać na blasze wysmarowanej
olejem. Piec ok.10 minut w 200 stopniach, tak aby
boczek był chrupiący. Podawać na gorąco.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaWigiliaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: monpol6Data: 2009-04-08:/Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: