Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
masło 100 gramów
parmezan według uznania
makaron 400 gramówWykonanie:
makaron ugotować w wodzie z dodatkiem
soli.odcedzić., dodać
masło i
parmezan, wymieszać.Uwagi:
Makaron polecany do tego dania; rurki (penne)Świderki (fusilli)Bardzo łatwy sposób przygotowania pysznego
makaronu, szczególnie wtedy gdy mamy mało czasu i jesteśmy głodni.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MakaronemKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-30szybkie, proste i smaczneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: