ßßß Cookit - przepis na Pasta al burro

Pasta al burro

Składniki

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
masło 100 gramów
parmezan według uznania
makaron 400 gramów
Wykonanie:
makaron ugotować w wodzie z dodatkiem soli.
odcedzić., dodać masło i parmezan, wymieszać.
Uwagi:
Makaron polecany do tego dania; rurki (penne)
Świderki (fusilli)
Bardzo łatwy sposób przygotowania pysznego makaronu, szczególnie wtedy gdy mamy mało czasu i jesteśmy głodni.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Włoska
Potrawy z Makaronem
Komentarze:
Autor: Floress
Data: 2009-04-30
szybkie, proste i smaczne
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3579/Pasta-al-burro