Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopuszka
tuńczyka w zalewie 1 puszka
sałata 4 sztuk
pomidor 4 sztuk
ogórek 1 sztuk
majonez 4 łyżek stołowych
zielenina według uznaniaWykonanie:Porcjowe talerzyki wykładamy
sałata, na nich porcje
tuńczyka, zalewamy to
majonezem, przybieramy
ogórkiem pomidorem i
zielenina. można podawać zaraz po przygotowaniu.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: