Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Wywar mięsno warzywny 3 litrów
grzyby suszone według uznania
śmietana 5 łyżek stołowych
mąka 3 łyżek stołowych
makaron 250 gramówWykonanie:Do
wywaru dodajemy
suszone grzyby, najlepiej
prawdziwki i gotujemy aż zmiękną. Zaciągamy
śmietaną i
mąką, podajemy z
makaronem.Autor: monpol6Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówZupyKomentarze:Autor: KucharzData: 2011-03-26Ostatnio jadłem w restauracji z upe pgrzybowa z
trufli i
kurek od tamtej
pory moja ulubiona ale dosyc
droga 45 zł za zestaw obiadowy oparty na tymDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: