ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegojaja 7 sztukmasło 3 dekagramówwoda 5 łyżek stołowychpikling obrany ze skór i kości 1 sztuksol według uznaniaWykonanie:Świerze jaja umyć, wbić do kubka, rozmieszać z woda i osolić. Rybę pokroić w kostkę, osmazyć szybko na tłuszczu, wlac jaja. smażyć razem mieszając ostrożnie.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: