Wykonanie
Dziś przygotowałam dla Was wrapy z
kapusty z dodatkiem świeżych warzyw i
serka śmietankowego. To doskonały pomysł na zdrową przekąskę. Zapewniam Was, że zaskoczycie nią wszystkich znajomych 🙂Inspiracji na przepisy z CoolWrap szukajcie także na stronie producenta .Przepis na wrapy z
kapustyPorcji: kilkanaście małych wrapów Czas gotowania: 20 minutSkładniki
kapusta Cool Wrap - charakteryzuje się płaskim wyglądemświeża
marchewkaświeży
ogórekserek śmietankowypapryka słodkasól i
pieprz do smakuPrzepis1Z
kapusty odkrajemy boki, aby uzyskać kształt kwadratu. Odrywamy płaty
kapusty i zalewamy wrzątkiem do zmięknięcia - tak na około 20 sekund.2W międzyczasie
serek doprawiamy
papryką słodką,
pieprzem i
solą.
Marchew i
ogórka obieramy i kroimy w słupki.3
Serek rozsmarowujemy na płatach, a następnie kładziemy na nie
ogórka i
marchewkę. Zawijamy w taki sposób jak gołąbki.4Odstawiamy do lodówki do schłodzenia.PoradyZ pozostałej
kapusty można zrobić bigos czy
sałatkę.