Wykonanie
Wiem, wiem... może trochę nie
pora na tradycyjnego grilla. Myślę jednak, że warto od czasu do czasu przygotować
mięsko na patelni grillowej, a tym samym przypomnieć sobie smak lata. Smak spotkań na świeżym powietrzu. Nasze spotkania charakteryzują się prostotą dań. Nie wymagają też wiele pracy.

Składniki:300 g
czerwonej fasoli150 g
ogórków konserwowych150 g
pieczarek konserwowych4 łyżki
olejupęczek
natki pietruszkiSposób przygotowania:Jeśli wykorzystujesz
suchą fasolę: namocz ją przez minimum 12-18h w zimnej wodzie, przepłucz i gotuj około 1-1,5h, do miękkości.Jeśli wykorzystujesz
fasolę z puszki - przepłucz ją zimną
wodą.
Ogórki konserwowe pokrój w półplasterki lub w kostkę (w zależności od wielkości
ogórka).
Pieczarki pokrój w ćwiartki. Wymieszaj wszystkie składniki, polej
olejem i posyp
natką.