Wykonanie
Nie lubicie awokado? Skąd ja to znam. Jeszcze w połowie sierpnia z własnej woli nie wzięłabym do ust. Ale Tomek - no właśnie :) Tomek pokazał nam danie, które ma w sobie całkiem sporo
awokado. W tym wydaniu je pokochałam - jest niesamowicie zdrową alternatywą na jesienno-zimowe wieczory i na szybkie pożywne śniadanie na słodko. Wystarczy
mieć w domu dojrzałe
awokado. Ja już mam :)

Składniki:2
banany1
awokado4 czubate łyżki
kakao ciemnego gorzkiego2 łyżki
miodu1/3 szkl.
wodySposób przygotowania:
Banany obierz i wrzuć w kawałkach do dzbana do miksowania koktajli.
Awokado obierz, wyjmij pestkę i w kawałkach wrzuć do miksera. Dodaj
kakao,
miód i
wodę. Zmiksuj. Zjedz. Koniec :)Jeśli dodasz mrożone
banany - otrzymasz przepyszne
czekoladowe lody :)