ßßß
 
            
         Na targu można dostać już rabarbar, co prawda truskawki u mnie w wersji mrożonej, ale i tak wspaniale smakuje. Jeśli lubicie kwaskowaty smak, to koniecznie wypróbujcie, ten przepis.Składniki:2 łodygi rabarbarubanangarść truskawekwodamiódPrzygotowanie:Rabarbar umyj, pokrój w kostkę i gotuj w wodzie do miękkości.Garnek zdejmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia.Banana, truskawki przełóż do kielicha dodaj rabarbar, trochę wody, w której się gotował oraz miód.Całość zmiksuj na gładki koktajl.
Na targu można dostać już rabarbar, co prawda truskawki u mnie w wersji mrożonej, ale i tak wspaniale smakuje. Jeśli lubicie kwaskowaty smak, to koniecznie wypróbujcie, ten przepis.Składniki:2 łodygi rabarbarubanangarść truskawekwodamiódPrzygotowanie:Rabarbar umyj, pokrój w kostkę i gotuj w wodzie do miękkości.Garnek zdejmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia.Banana, truskawki przełóż do kielicha dodaj rabarbar, trochę wody, w której się gotował oraz miód.Całość zmiksuj na gładki koktajl.