Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor andzelikawielkanocCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Sos do drobiu i pasztetów - składniki:słoik marynowanych
śliweksłoik
żurawinysłoik
borówekłyżka
powideł śliwkowychSos do drobiu i pasztetów - sposób przygotowania: Odcedzone z zalewy marynowane
śliwki pokroić na kawałki, usunąć pestki, dodać
żurawinę,
borówki,
powidła śliwkowe i wymieszać.Pasztet wiejskiPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu