Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor grumko

Czas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)pół szklanki
kaszki kukurydzianej25 dag
białej kiełbasy10 dag posiekanego
sera cheddar4 duże
jajkaBiała kiełbasa z
serową kaszką kukurydzianą - sposób przygotowania: Ugotować
kaszkę według przepisu na opakowaniu.
Kiełbasę obrać ze skóry i pokroić na małe kawałki. Smażyć je przez 5 minut. Wyjąć z patelni.
Kaszkę wymieszać z
serem i kawałkami
kiełbasy. Usmażyć
jajka sadzone i podawać razem z
kaszką z dodatkami.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu