Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Magazyn Kuchnia

Fot. Shutterstock.comRegion: kuchnia amerykańska

Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Tequila coctail - składniki:1/4 szklanki tequili1/4 szklanki soku z kaktusa (można zastąpić
syropem z agawy zmieszanym z
wodąaby nie było za słodko)
lódTequila coctail - sposób przygotowania: Wszystkie składniki mieszamy i wlewamy do szklanki z
lodem.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu