ßßß
Fot. Paweł Kiszkiel / AGPoziom trudności: łatweRegion: inne
Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Rożki czekoladowe - składniki:czekoladowe lodybiało-różowe pianki marshmallowsbaton SnickersmigdałyRożki czekoladowe - sposób przygotowania: Rozgniecione widelcem czekoladowe lody mieszamy z biało-różowymi piankami marshmallows, pokrojonym batonem Snickers i uprażonymi na suchej patelni migdałami. Lody wkładamy na pół godziny do zamrażarki. Podajemy w waflowych rożkach.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu