Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor red.Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)filiżanka płatkówamarantusajagody gojimlekołyżeczka konfitur malinowychAmarantus z konfiturą - sposób przygotowania: Płatkiamarantusa zalewamy wrzątkiem. Dodajemy garść jagód goji. Gotujemy, mieszając, 3 minuty, aż płatki zgęstnieją. Przekładamy do miseczki. Wlewamy trochę zimnego mleka. Dekorujemy kleksami konfitur malinowych. Rada: Owsiankę robimy z płatków owsianych. Jednak a'la owsiankę możemy przygotować również z płatków jęczmiennych, amarantusowych, a także z kaszy jaglanej.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu