ßßß Cookit - przepis na Amarantus z konfiturą

Amarantus z konfiturą

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor red.
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (0 głosów)
filiżanka płatków amarantusa
jagody goji
mleko
łyżeczka konfitur malinowych
Amarantus z konfiturą - sposób przygotowania: Płatki amarantusa zalewamy wrzątkiem. Dodajemy garść jagód goji. Gotujemy, mieszając, 3 minuty, aż płatki zgęstnieją. Przekładamy do miseczki. Wlewamy trochę zimnego mleka. Dekorujemy kleksami konfitur malinowych. Rada: Owsiankę robimy z płatków owsianych. Jednak a'la owsiankę możemy przygotować również z płatków jęczmiennych, amarantusowych, a także z kaszy jaglanej.
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/174462764/amarantus z konfitura/p