Wykonanie
mobartis (c)08 . 01.2016 15:18Salsa to potrawa kuchni meksykańskiej - szybko przygotujecie ją gdy wpadną niezapowiedziani goście z wizytą. Soczyste warzywa -
papryka i
pomidor rewelacyjne smakują z chrupiącymi nachos. W meksykańskich salsach nie może zabraknąć pikantnej nutki, pamiętajcie o
czosnku. Jeśli chcecie jeszcze podkręcić smak dodajcie trochę
ostrej papryczki. Aromatu dadaje również świeża
bazylia i
natka pietruszkiUgotuj.to > Przepisy kulinarne > ABC gotowania > ABC gotowania - Wideo > Proste przepisyA A APączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis