Wykonanie
Podgrzybki w wersji hiszpańskiej ;) Musicie spróbować!
![](/Data/Images/gotuje-i-zjadam.blogspot.com\2013_slash_09_slash_grzyby-po-hiszpansku-smakuja-obednie/l/-716635037.jpg)
Składniki:3/4 kg umytych i oczyszczonych podgrzybków1 duża
cebulachilisłodka wędzona
papryka w proszku
sólpieprzmasło![](/Data/Images/gotuje-i-zjadam.blogspot.com\2013_slash_09_slash_grzyby-po-hiszpansku-smakuja-obednie/l/-301437885.jpg)
Przygotowanie:
Grzyby pokrójcie i podsmażcie na
maśle - około 15 minut. Dodajcie pokrojoną
papryczkę chili (tyle ile lubicie) i
cebulę. Doprawcie
paprykę mieloną,
pieprzem i
solą. Podgrzybki w takiej wersji są genialne. Nigdy wcześniej tak ich nie przygotowywałam. Błąd!