Zaczynamy od deseru - grillowane brzoskwinie z przetworem owocowym ETERNO: "Żurawina z Mango".PrzepisSkładniki:1 kwaskowe jabłkoPuszka brzoskwińsłoik "Mango z Żurawiną"tacka na grillaSposób przyrządzenia:Jabłko wydrylować, pokroić w krążki.Na każdym krążku ułożyć brzoskwinię, wypełnić owocamiżurawiny i mango.Owoce ułożyć na tacce do grilla. Polać syropem ze słoika.Grillować do momentu, kiedy owoce zrobią się miękkie, co jakiś czas polewając syropem ze słoika po "Żurawinie z Mango" - tworzy się wspaniały karmel, który dodaje ciekawego smaku.Polecam wszystkim łasuchom, słodziutkie i bardzo proste w wykonaniu a jakie efektowne!p.sdo tego deseru możnaużyć również:mango z wanilią,papaję z kwiatem czarnego bzu,ananasa z wanilią.