Wykonanie
Składniki:2
jajka1
żółtko4 tabletki
stewii (rozgnieść na proszek)250 g
serka mascarpone14
biszkoptów (krążki)
kakao naturalne - do posypania1/2 szklanki
kawyfolia spożywczakieliszkiSposób przygotowania:Do naczynia na ostrza założyć motylek, włożyć
jajka i
żółtko, wsypać rozgniecione tabletki
stewii, ucierać 6 min/obr. 4, po tym czasie zdjąć motylek mieszać 2 min/obr. 3 i przez otwór dodawać po łyżce
serek.
Biszkopty namoczyć w przestudzonej
kawie tak aby się nie rozwaliły, wyłożyć dno i na górę przelać masę, położyć druga warstwę
biszkoptów namoczonych i ostatnią warstwę masy. Wkładamy do lodówki na 5 h lub na noc, przed podaniem posypać
kakao,
orzechami włoskimi i kuleczkami zbożowymi Delecta DEKORADA.








