Wykonanie
Tak sobie z samego rana dogadzam. Do ręki biorę gorący słoiczek po
maśle z
nerkowców wypełniony słodką
kokosową owsianką z
granatem . Tym samym to kolejny debiut na blogu, jeszcze nigdy nie dodałam go do swojego śniadania i sama się sobie dziwię, bo bardzo go lubię. Poza
granatem jest i
banan, a dokładniej - mus
bananowy, którym przełożyłam owsiankę. Jeszcze więcej
słodyczy dodają jej
daktyle, zaś na wierzchu przyjemnie rozpuszcza się
gorzka czekolada . Nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba :)


kokosowo-daktylowa owsianka, w słoiczku po
maśle z
nerkowców, na
mleku migdałowym z
granatem przełożona musem
bananowym podana z
gorzką czekoladą 92%coconut-dates oatmeal, in the cashewnut butter jar, with almond milk and pomegranate served with
banana mousse and dark chocolate 92%

Tak wyszło, że oblizywałam nie tylko słoiczek, ale i tackę :D Przynajmniej miałam zabawny poranek przed długim, męczącym dniem w szkole. Kolory jakoś tak z świętami mi się skojarzyły... coraz bliżej!Miłego dnia!Work hard for what you want because it won't come to you without a fight. You have to be strong and courageous and know that you can do anything you put your mind to. If somebody puts you down or criticizes you, just keep on believing in yourself and turn it into something positive. Leah LaBelle